Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltál már swingerbe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már swingerbe?

Figyelt kérdés

Milyen élmény volt?

Ha nem voltál még, akkor kipróbálnád?

Korod, nemed is ird oda.

márc. 10. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem, még nem voltam, de izgat a dolog, lehet, elsőre nem is szexelnék, de tetszene a laza közeg.. 45 / f
márc. 10. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Gondoltam már rá, sok mindent ki akarok próbálni, ez is benne van.

28F

márc. 10. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Sorban a válaszok. Igen, nagyon xar ,soha többet.
márc. 10. 14:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok, mi volt a baj?
márc. 10. 14:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem vonz az ilyesmi így nem próbálnám ki.

L25

márc. 10. 14:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#5 Alapból a többes vagy így idegenekkel?
márc. 10. 14:21
 7/10 anonim ***** válasza:
32%

Igen még a kétezres évek elején voltam kőbányán a gitár utcában, egy családi házban. Sehol nem volt hírdetve, szájról-szájra terjedt a híre.

Nekem csalódás volt, érzelementes dugás van csak, semmi több. Meg zavaró, hogy nem ismered a másikat túl jól.

márc. 10. 15:29
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Voltam, 25 lehettem a glory café-ban nem tudom a hely még egyáltalán létezik-e kifizettem a 3k forint beugrót, aztán láttam mi van ott 20 faszi két fizetett csajért áll sorban, kb 3 vendég nő volt a párjukkal, de ők felmentek az emeletre, szóval nem is láttam mit csináltak. Jómagam beszartam ezért elő sem vettem a cerkát, a pultnál megittam egy whiskey kólát aztán húztam el a gyászba.
márc. 10. 19:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, rendszeresen, 4 public (nem meghívásos) és 4 nagyobb, állandó zártkörű buli van Bp-n. Mindegyik másért jó, másban erősebb.

A swigner az erotika temploma! Aki a kötetlen erotikát, vagy a többes kalandokat keresi az úgy érzi mintha hazaért volna. Adott a hely, az idő, 100% kamumentesen lehet ismerkedni, diszkrét és még buli is van :)

márc. 11. 10:30
 10/10 anonim ***** válasza:

3

miért volt xar?

ápr. 29. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!