Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy brat sub mennyi idő alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy brat sub mennyi idő alatt nyugszik le?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok nagyon és pont egy Barát subot találtam.

2024. márc. 9. 09:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Brat subot csak át írta a telefon😅
2024. márc. 9. 09:51
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Nekem volt olyan Dom akinél nem mertem ellenkezni. Volt olyan aki nem tudott „ lenyzgtat ni"
2024. márc. 9. 10:09
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Párszor megpofozod , és rendben lesz
2024. márc. 9. 10:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Módszert keresel hogy lehet megtörni, vagy arra gondolsz mikor "unja meg"?
2024. márc. 9. 10:22
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 módszer érdekelne, megunni nem fogja szerintem
2024. márc. 10. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha pont a hatalmi harc izgatja fel a kapcsolati dinamikátokban akkor nem fog leállni. igényli hogy próbáld betörni folyamatosan
2024. márc. 10. 14:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy brat pont az ilyen harcokat élvezi. Személy szerint kifejezetten imádom ezt a típust. A bólogató kiskutya típus se rossz egy ideig, de szerintem a hétköznapokban unalmassá tudnak válni.
2024. márc. 11. 12:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Remélem sosem. 🙂

Imádom a brat-eket.

2024. márc. 13. 06:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szub férfi vagyok, minimális brat beütéssel. Igazság szerint a brit vonás nálam nem is élvezet kérdése, nem is tudatos, inkább csak néha lazább vagyok a kelleténél. Az első figyelmeztetésre engedelmes leszek azonban, hiszen azt élvezem.

Nem lehet, Kérdező, hogy a szubod is csak lazább a kelleténél?

2024. márc. 13. 08:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam úgy van, hogy nem lehet hosszú távon “betörni”. Lehet hogy egy-egy alkalommal, ne adj isten 2-3 egymást követő alkalommal viselkedek, de utána visszatér a “gyári beállítás”, kell ez a játék. És én azt szeretem, ha alapból ez a domnak is játék és ő is élvezi, hogy rendetlenkedek, és úgy büntet meg, nem azért mert megsértődött.
2024. márc. 14. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!