Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy a barátnőd spermás puncival jött haza és te észrevetted? Mit csináltál?
Figyelt kérdés
márc. 9. 00:40
1/41 anonim válasza:
Sajnos még nem.
Amikor más élvezett bele, akkor jelen voltam. :)
Viszont nagyon szétcsinálnám..
.. de jelenleg ez csupa feltételes mód, mert most nincs csaj, nem is értem miért. :D
3/41 anonim válasza:
Volt sokszor.Mit csináltam?Megszopattam..
4/41 anonim válasza:
Kinyaltam es visszakuldtem hogy jojjon vissza megegyszer ge.cis puncival
5/41 anonim válasza:
Persze-persze, ápolónő és a kórteremben nagy leszbizés közben a balesetis csákók (akiknek mind 20-as cerkája van és azonnal áll) jól megpakolták, így gondoltad? 😂 na pont ennyire életszerű, hogy valaki televerve megy haza és a pasija észreveszi
6/41 anonim válasza:
Ja ha a kulcsszó "cuckold" az más - de ott nem észreveszed, hanem eleve tudsz róla!
7/41 anonim válasza:
Olyan volt, hogy megdugták haza jött le fürdött én meg jól seggbe nyomtam. Másnap meg kiadtam az útját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!