Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki küldött már meztelen képet az unokatestvérének(vagy akár testvérének), illetve kapott tőle?
Egyszer egy félmeztelen képet kaptam, Nem is tudtam , hogy reagáljam le...szóval csak néztem h b**asszki mi a franc...ráadásul üzenetben is csak annyit váltottunk mindig mikor újév szülinap ilyenek....soha nem volt megelégedve a melleivel...ez a fő gondja....de kiderült többet is érzett.
Szóval egy távoli rokonom, jó távoli nem úgy értve h messze lakik csak a családfát nézve hogy mennyire távoli tőlem...
Vele csak úgy szoktunk találkozni, ha ott van az anyja vagy apja, vagy a mamája, szóval nem is igazán tudtunk még beszélgetni soha semmi magán jellegű témáról csak általánosan.
Nyilván mindenkinek vannak olyan témái amiket a vele úgymond a nagyjából fiatal rokonával szívesen átbeszélne de a anyja mamája előtt biztos, hogy nem.
Így nem is feltételeztem soha, hogy bármi többet gondolna rólam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!