Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a pózt mások is szeretik?
Figyelt kérdés
Számomra az egyik legjobb, legkellemesebb mikor a barátnőm a hasán fekszik, szétnyitott lábakkal és én hátulról dugom miközben fekszem rajta.
Ahogy észrevettem nem tartozik a legismertebb, legkedveltebb pózok közé, amit annyira nem értek. De nyilván, nem vagyunk egyformák. Másoknak lehet nem jön be.
2024. márc. 8. 18:47
1/10 anonim válasza:
Szeretjük a barátommal, igen, összezárt lábakkal méginkább :D
2/10 xKakashix válasza:
Egyik kedvencem, angolul "prone bone"-nak hívják, nem tudom mi lehet a magyar megfelelője.
3/10 anonim válasza:
Hogy ne lenne ismert, eddig kb mindenkivel csináltuk így is.
4/10 anonim válasza:
Nagyon is ismerös póz és szeretném is ha picivel hosszabb lenne a farkam.
5/10 anonim válasza:
Igen szeretjük mi is a csajomal
7/10 anonim válasza:
Hidd el, nem csak ti csináljátok.
Sok nőnek maszturbálas közben is ez a kedvenc helyzete.
8/10 anonim válasza:
Szerintem sokan ismerik... Nyitott vagy zárt lábakkal. A nőknek szerintem egyik kedvence. Nekem legalábbis az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!