Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjam a haverok ajánlatát?
Szingli vagyok több hónapja, haverok felajánlották, hogy nőnap alkalmából orgazmus-orgiában részesítenek. Ezt ők mondták így, három pasi akar velem szexelni, ma este, amíg csak bírom. Csak most, csak nekem, holnap úgy teszünk mintha meg se történt volna. Jól hangzik, de kissé furcsa lenne...
Lányok mit tennétek?
Pasik most ne írjanak! Kösz.

Álszent duma!
Nem hinném hogy itt rólad lenne szó.
Itt arról van szó hogy bepróbálkoztak ezzel a szöveggel, ezzel az ajánlattal kihasználva hogy szingli vagy és hátha engeded hogy egyszerre ketten is...
Ezen nincs mit szépíteni.
Az meg hogy másnap úgy tesztek mintha misem történt volna...
Ugyan már...
Ezt te sem gondolhatod komolyan.
De az biztos hogyha ebbe belemész lesz egy szaftos sztori a haverjaiknak amivel dicsekedhetnek.
Meg ugye ez nem marad köztetek.
Mások fülébe is jut majd, talán olyanokéba is akinek nem akarod.
Te tudod. :/
De itt nem rólad van szó.Csak hogy meg@@gjanak.

NEM fogadnám el. Nem azért mert a többes valami bűnös, rossz dolog lenne, sőt nagyon is kellemes móka :) Hanem azért mert valamelyiknek (vagy az összesnek) biztos, hogy el fog járni a szája. 1-2 hét és az ismerősi körben mindenki tudni fogja mi történt.
Ha többesre vágysz inkább idegenekkel, max. 1 pasi legyen akiben megbízol és úgy keressetek további játékosokat. Találtok a netről is, vagy lementek egy swingerbe és voila.

18
Mégis mire számítottál? Ilyen kérdésre mi a jótanács? Lehet hogy a legnagyobb hiba kihagynod! De lehet, hogy örök életedre bánni fogod, mert mondjuk egy hét múlva minden ismerősöd tudja majd, hogy ma három fasz járt minden lyukadban.
Nem ismerjük a haverhaidat, nem ismerünk téged. Így nincs jótanács.
Illetve egy van: ha nem kamu az egész és ma dugni akarsz, írj nekem és holnapra azt se tudod fiú vagy-e vagy lány. És erről tutira nem fog tudni senki, mert azt se tudom ki vagy, és jobb is ha ez így marad! 😄

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!