Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/20 anonim 

válasza:

Attól függ milyen magas a csaj. Ha nagyon alacsony vagy, akkor magas kissámli kell.
4/20 anonim 

válasza:

Nekem 16/5
Teljesen jó az állós pózokhoz!
5/20 anonim 

válasza:

Nekem 20/5 és minden álló póz ment eddig.
6/20 anonim 

válasza:

Voltam olyannal akinek relatíve hosszú (18 körüli), de lefelé, oldalra hajló farka van, vele sehogy sem ment állva.
Szóval nem csak a hosszán múlik, hanem szerintem legalább annyira fontos hogy felfelé ívelve álljon.
És az sem mindegy, a lány mennyire húsos, gondolom egy vékony kis fenekű, össze nem érő combú lánnyal könnyebb.
7/20 anonim 

válasza:

Teljesen mindegy a farok hossza. A testmagasság számít csak.
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Akkor jól gondoltam.
2024. márc. 8. 09:58
10/20 A kérdező kommentje:
Azt, hogy ez se nekem való.
2024. márc. 9. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!