Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen egy 18 évessel belemennétek egy alkalomba?
Figyelt kérdés
2024. márc. 7. 16:13
3/17 A kérdező kommentje:
Szimpatikus fiú, jól is néz ki, de nem túl tapasztalt nyilván. Kapcsolatot nem akarnék vele, és nem szoktam ilyen egyéjszakás kalandokba bele menni, de ez most így vonz. Csak nem akarom hogy utánna meg csalódás legyen
2024. márc. 7. 16:16
4/17 anonim 

válasza:

Hú 5 év az kegyetlen sok, az apja lehetnél.. vagy kajak nem értem most mire számítasz. 5 szaros évről van szó, nem 15ről.
Amúgy ez most komoly kérdés? Estleg meg is dugjam helyetted?
5/17 anonim 

válasza:

Persze, világos. A jó az kéne, az rossz része az nem. Tipik balfasz társadalom, generáció mentalitás.
8/17 anonim 

válasza:

Várj! Mindjárt megkérdezem a 23 éves énemet. … Azt mondta, hogy ha neki bejön a csaj, akkor a közös időpont-egyeztetés után, egy hiteles személyivel, lakcímkártyával, közös beleegyezési szerződéssel, valamint a csaj részéről egy negatív szűrési eredményt igazoló STD laborvizsgálati lappal belemenne egyetlen alkalomba. 😵
9/17 anonim 

válasza:

Nekem 28 évesen volt 18 évessel. Szóval... 😀
10/17 anonim 

válasza:

#7 Micsoda felfedezés. Kepzeld el, mikor elkezdtem írni a kommentem még nem válaszolt. Ahogy láthatod is épp előttem írta. Ha már ennyire nagy megfigyelő vagy, ez is leeshetett volna. 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!