Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 35-50 közötti nők, ti szeretit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-50 közötti nők, ti szeretitek a megkötözést?

Figyelt kérdés
Van esetleg aki ilyen korban kezdi el megkedvelni?
márc. 7. 14:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%
Naszóval. A kezet külön-külön kell megkötni, majd hátra egymáshoz kötni így esélytelen kiszabadulni. Innen a nyak felé felvezetni, lazán körbetekerni ha vergődni támad kedve a kötél szorosabbá válik. Innen vissza le a derékhez, majd átkötve rögzíteni csomóval. Innen lehet a lábakhoz vezetni, majd azt a combnál és a bokánál is egybekötni. Innentől fogva MÁRMIT lehet csinálni a partnerrel. Általában vagy egy hatalmas orgazmus vagy válás lesz minek mi. Szívesen.
márc. 7. 17:51
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem. Lehet gyors ágyhoz bilincselés, ha csak az a cél, hogy ne tudjak forgolódni. De szeretem a kötéllel történő, különböző pózokba való belekényszerítést, ill. az időigényes, de érzéki shibarit is.
márc. 7. 19:22
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Alárendelt szerep jöhet, kötözés kizárt.. 40 felett rajzolódott ki teljesen, hogy izgat..
márc. 7. 21:26
 14/24 anonim ***** válasza:
20%

Szeretek herét is kötözni.

Azuta a szethúzott segglyukba beleorditani Vivaldi 4 évszakát..

Lojzi bá..

márc. 10. 22:54
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Egyik pasival majdnem kipróbáltam, de már nem lesz rá esély mert vége lett. Mással meg nem akarom
márc. 18. 16:36
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

42-43 évesen kezdtem magamnak megengedni annak a gondolatát, hogy a BDSM nem aberráltság. Így mostanában fedezem fel mindenféle rétegeit.

Először - még csak elméletben - a kötözés vonzott és a korbácsolás, azóta már elég jól térképezzük a témát. Fantasztikus utazás - megfelelő partnerrel, megfelelő kommunikációval

márc. 25. 23:42
 17/24 anonim ***** válasza:
70%
Nekem szerencsém volt, eddig azért sikerült sok nővel kipróbálni. Sőt meglepő módon soknak tetszett is.
márc. 26. 08:28
 18/24 anonim ***** válasza:
57%
Igen izgató nagyon
márc. 26. 09:38
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem 35 éves korom fölött jött ez. Volt egy partner aki felnyitotta erre a szememet. A férjemmel amíg együtt voltunk addig ezt nem is tudtam volna megélni.

39/N

márc. 26. 22:29
 20/24 anonim ***** válasza:
63%
Igen nagyon élvezzük a párommal
ápr. 25. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!