Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nők miét csaljátok meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nők miét csaljátok meg a párotokat?

Figyelt kérdés
márc. 7. 08:08
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Szeretem a változatosságot.
márc. 7. 08:13
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem csalom, tud a többi pasiról.
márc. 7. 08:24
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Az én barátnőm már millió egyszer megcsalt, mégsem tartom qvanak. Egyszerűen csak nagy az étvágya. Így is eltudom fogadni és szeretni :)
márc. 7. 09:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én fiatalon megvetettem minden nőt aki megcsalja a párját. Később mikor már gyerekek megszülettek és bele kerültünk ebbe az őrült körforgásba és elmesélték vagy olvastam mind a két fél történetét mi vezetett megcsaláshoz teljesen megértettem és elfogadtam. Nekem később olyan vágyam jött elő, hogy 3 pasi döngesse meg a feleségek egyszerre, de ez csak fantázia marad nála is. Én azon a véleményen vagyok egyetlen egy unforító módja van csak a legcsalásnak, ha éveken át titokban zajlik úgy, hogy otthon eljátsza, hogy minden rendben, boldog család vagyunk csak te vagy nekem, soha még csak gondolatban sem csalnálak meg, te vagy a mindenben a támaszom.
márc. 7. 09:19
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem csalóm. Reptetem ha úgy van
márc. 7. 09:50
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Az ember alapból szexuálisan nem monogám faj.

Az erkölcsi, vallási, társadalmi normák kialakulásának való megfelelési kényszer hatása csupán a szexuális monogámia.

De! A párkapcsolati monogámia ettől függetlenül teljesen valós, csak ezt a két dolgot tudni kell külön szemlélni.

Nyilván nem könnyű, sőt van akinek lehetetlen feladat, mert ezt nevelték belénk.

Ezzel sincs baj, de az alapvető oka a megcsalásoknak ez.

Régen is volt, és most is van, csak talán a mostani felgyorsult, digitális világunkban könnyebben találunk partnert, de könnyebben is bukunk le.

Egyébként én úgy gondolkodok erről, hogy ha érzelmileg nem csalnak meg, akkor nekem egy egyalkalmas félrelépés nem szakító ok.

Nyilván nem esik jól, de egy érzelmileg stabil kapcsolatot nem dobnék azért, mert a párom dugott egy jót!

Egészségére!

35/F

márc. 7. 10:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6# ...én is így gondoltam nagyjából a dolgokat, ahogy írtad és szerintem sok igazság van benne. ...

De aztán 26 évesen egy majdnem 5 éves kapcsolatban voltam ( menyasszonyom volt már) és titokban többször megcsalt, amíg meg nem bukott... közben velem is szexelt ugyanúgy.

Amikor lebukott én könyörögtem vissza, szerelmes voltam még.

Visszajött, és utána egyre rosszabb érzéseim lettek, főleg, ha szexre került a sor...2 hónap után én szakítottam.

Az okára kicsit később döbbentem rá, ... hiába szerettem, és kívántam, a BIZALOM hiánya miatt egyre inkább test idegen lett a szex... ezért szoktam mondani azóta, aki ilyen helyzetben van, hogy nem azt kell nézni, hogy szereted e, kívánod e, hanem, hogy bízol e benne!!!???

márc. 7. 10:42
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Azert csaljak meg mert kur.ak!
márc. 7. 12:07
 9/9 anonim ***** válasza:
20%
A férjek sem különbek
márc. 8. 08:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!