Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Akkor is lenne neki, ha egy fadarab az ágyban...
2/11 anonim válasza:
Megvolt. Nem tud semmit, csak az arca nagy...
3/11 anonim válasza:
Miért tudna bármi extrát? Röplabdázott, ezért jó segge volt, utána tévében szerepelt, aztán insta-influencerkedés. Jó seggű csaj a tévéből influencerkedik, ez a fiatalabb pasik nagy részének elég ahhoz, hogy valami szexistennőként nézzen az ilyenekre.
Közben meg sokkal jellemzőbb, hogy a "szürke egerek" között talàlni az igazi szexdémonokat.
5/11 anonim válasza:
Amit tud, azt tapasztalat útján szerzi. Ahhoz meg elegendő csinosnak, fiatalnak és bevállalósnak lennie. Ergo nem feltétlenül az ágyban nyújtott teljesítménye miatt van „mindig” valakije. 😅
8/11 anonim válasza:
Baromi dög, szűk tapadósban. :D
Hogy mit tud nem tudom, de tanulna tőlem pár beteg dolgot az biztos. :D
9/11 anonim válasza:
Kavartam vele még 2 éve..
Sz*pni sajnos nem igazán tud jól,igaz lehet ennek a méretem is az oka.
Viszont d*gni elég rendesen lehet az nem vitás.
10/11 anonim válasza:
#9 hány "hozz vele össze" üzenetet kaptál eddig? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!