Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnak a Nők arról ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a Nők arról ha a Férfi nem hord alsónadrágot!?

Figyelt kérdés

Kinek tetszik? Kinek nem?

Mit szóltok ahhoz ha a párotok nem hord alsóneműt?

2024. márc. 6. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Na azt meg még ritkábban. :D

Nem látszik meg rajta, nem büdös. Jó anyagból van. Levegőn van, szellőzik. Nem izzadok bele.

2024. márc. 6. 19:54
 12/15 gabor49 ***** válasza:
100%
az also alap szerintem
2024. márc. 7. 05:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem dörzsöli szét a makkod?

Nekem még a boxer is kényelmetlen mert néha már fáj úgy dörzsöli..

Farmerban kB 2 percet sem tudnék lenni.

2024. júl. 2. 14:20
 14/15 A kérdező kommentje:

Egyálltalán nem!

Nekem már az alsó hordása a kényelmetlen! Teljesen megszoktam így ,és én nem is szeretek hordani már semmilyen alsót! A legkényelmesebb szerintem így!

És a farmer hordása se okoz semmi féle problémát nekem!

2024. júl. 14. 13:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az a lány, aki nem érti

a különbséget, az vegyen fel 36 fokban egy ilyen száras boxert vagy akár egy slip alsót, és próbáljon túlélni. Ma Zadarban tuti volt 40 fok az óvárosban, és csak egy fehér adidas futballgatya volt rajtam, szigorúan betét nélküli. Na, először ezt kéne tesztelnie egy lánynak, majd alávenni egy férfi alsót, és éreznie a különbséget. Persze még mindig nem fogják érzékelni a valóságot, mert az ő lábuk közt nem egy lógó fasz és egy lógó zsák van összetapadva.

2024. júl. 14. 18:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!