Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek volt már kalandotok 40-es pasival? Hogy sikerült és mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
2024. márc. 6. 14:55
1/10 anonim 

válasza:

Úgy megb@szott, mint még soha senki! Pedig kis pici farka volt!
2/10 anonim 

válasza:

1: miben volt más a méret ellenére?
3/10 anonim 

válasza:

2: Nem durrant el pár perc alatt, nagyon sokáig bírta és keményen
4/10 anonim 

válasza:

Most is 40+os pasival vagyok.
Tud nyalni, ismeri az előjáték fogalmát, illetve nem durran el 1-2 perc alatt.
Mellette ágyon kívül is van más témája a sexen kívül is. Vannak önálló gondolatai.
5/10 anonim 

válasza:

28 vagyok.
Most van egy kapcsolatom egy 44 éves férfival.
Az ágyban nagyon figyelmes, tudja, hogy mi miért jó, de határozott is. Eddig vele a legjobb a szex, nem csak eszetlen módon reszel.
6/10 anonim 

válasza:

Most a 18+ 2-3-4 évesekre gondolsz?
7/10 anonim 

válasza:

4, 5: szívet melengető ezeket olvasni :)
44F
8/10 anonim 

válasza:

Férfivel igen (nagybetűvel írva), fiúval sosem.
9/10 anonim 

válasza:

lányok....nem mindegy hány éves lányra gondolsz...
Azért más egy 28 éves nő, meg egy 18
10/10 anonim 

válasza:

Elég fiatalon voltam egy 40es pasival (bár 10 évet simán tagadhatott volna)
Fantasztikus volt!
Figyelmes, óvatos, kedves, határozott, viszont végig azt csináltuk amit én szeretném, semmit se erőltetett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!