Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek, akinek volt/van bármiféle szexuális kapcsolata az unokatestvérével, vagy akár a testvérével? Vagy tudtok e ilyen, megtörtént esetekről? Illetve hogyan tud ez egyáltalán megtörténni?
Figyelt kérdés
2024. márc. 6. 11:44
11/15 anonim válasza:
Én még unoka tedóimal nem feküdtem le pedig bombázok de féltesom (nővérem) dugom nem sürün oda figyelve hogy ne legyen bébi bogyó egyszer rá ült akkor be ment egy kicsi meg is ilyedtem de szerencsére meg jött a piros és onnantól meg nyugodtam tudom beteges de nem lehetett ki bírni a fojtonos pucérkodása mellett 😒
12/15 anonim válasza:
Én feleségül vettem az uncsimat. Az unokatesóm 6 hónappal idõsebb mint én. Gyerekként 2 utcával arrébb laktak tőlünk, oviban csoporttársak, utána 12 évig osztálytársak voltunk, együtt jártunk néptáncra, zongoraórára, még a szabadidőnket is együtt töltöttük. Együtt sírtunk, együtt nevettünk. Szerelmesek lettünk egymásba és 15 évesek voltunk, amikor elkezdtünk titokban járni. Végül 18 évesen Pestre jöttünk és összeköltöztünk egyetem miatt. A kapcsolatunkat 10 év után vallottuk be otthon, még abban az évben megházasodtunk.
13/15 anonim válasza:
Unitesóval volt, amikor nyaraltunk
14/15 anonim válasza:
Kamaszként többször előfordult, hogy a fiú unokatesómmal közösen vertük ki, egy-két alkalommal pedig egymásnak.
A lány uncsitesómmal viszont ennél jóval tovább mentünk. Már kisgyerekként is szerettünk papás-mamást vagy doktorost játszani, együtt nudizni a felfújható gyerekmedencében. Tabu nem igazán volt közöttünk, sokszor nézegettük, fogdostuk, alaposan megvizsgáltuk egymás punciját, kukiját. Aztán tiniként volt vele is közös maszti és petting, a vége pedig az lett, hogy kb. 22 éves korunkig rendszeresen szexeltünk.
35F
15/15 anonim válasza:
Unokanővéremmel volt,majdnem terhes lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!