Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, kint az utcán is meg szoktátok fogni barátnőtök popsiját?
Például sétáltok kettesben, eközben nem a kezét, hanem a seggét fogod, vagy ha elkezdtek odakint vadul smárolni, és közben a fenekét markolászod stb.
Vagy ez már nagyon privát és nem utcára való dolog?
Velem ilyet még nem csináltak, bár az utcára már a "vad smárolás" sem való szerintem.
L
Nagyon visszataszító látni, ahogyan a nő seggét meg mellét fogdossa a pasija az utcán. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyire könnyűvérű kis riherongy az, aki hagyja, hogy nyilvánosan fogdossa. A pasiról meg azt gondolom, hogy valami barlanglakó és még nem tájékozódott eleget.
Undorító.
Én magam talpig nőnek vallom, soha és semmilyen körülmények között nem hagynám, hogy a fenekemhez vagy a mellemhez érjen nyilvánosan a párom, mint valami szajhához. A szájra puszi mehet, de az is diszkréten.
Persze. Habár ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egymásnak esünk, meg a vad smárolás része alapból kilőve nálunk. Az max a 4 fal között.
Abban viszont szerintem nincs semmi, hogy átölel, és én a dereka helyett a fenekére teszem a kezem. Egyértelműen nem egy metrón, vagy étteremben, de pl egy vidéki buszmegállóban, vagy a város egy kevésbé forgalmas szegletében szerintem senkit nem zavar.
Nem fogunk vad aktusba kezdeni emiatt, az esetek 99%-ban nincs is semmilyen szexualitáshoz köthető dolog mögötte.
Aki pedig emiatt a barátnőmet egy könnyűvérű riherongynak tartja (én vagyok neki az első mindenben, pedig nem vagyok 16 évesek), az első körben a saját háza táján sepregessen.
Mégis mit sepregessek?
Sajnálom, hogy a barátnőd hagyja, hogy megalázd őt mások előtt. Ez teljesen olyan nekem, mintha egy bordély előtt a szajhákat fogdossák, ezen semmi nem változtat. És mielőtt nekem esnél, nem vagyok prűd, nálunk a hálószobában sub-dom kapcsolat van, de az, hogy mások előtt fogdosson, az megengedhetetlen és ezt a férjem is tudja. Primitív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!