Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnétek,rosszul esne,ha a szeretőtök nem
köszönt fel nőnapon? Nem virág vagy csoki...csak egy
sms,pl üzenettel
11/22 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés,hogy elvárható e...ennyi erővel Boldog Kari vagy Új év sem elvárható senkitől..nem is várom el!
De 6,8 és 9 essel értek egyet,köszönöm! :)
Ha munkába a portás felköszönt, örülök,megköszönöm,de tőle sem várom el, de viszont tőle nenis esne rosszul...
A kérdésben szereplőtől rosszul esne ..
Pont ez a lényeg amit leírtál. A nőnap, a karácsony, az újév mind pont egy kategória. Ha karácsonykor vagy újévkor nem veszed fel, hogy nem ír, akkor pont a nőnap miért kivétel?
márc. 6. 13:45
Akkor ez viszont már a te egyéni döntésed, amit őneki még ismernie sem kell előre!
Tehát teljes joggal sértődik meg ő is, ha ezt nem mondod el neki még idejében.
márc. 6. 13:48
Szerintem száncsi dolog ez a nőnap. Általában veszek virágot a páromnak nőnap előtt, vagy után, vagy csak úgy, de nem pont nőnapon. Ha én nő lennék, nagyon cikinek érezném, hogy azért kapok figyelmességet, mert ilyenkor az a hivatalos. Aki pedig el is várja ezt, az tényleg a legalja.
márc. 6. 14:44
9es vok. Ráadásul ffi. Én nem is értem a gondolkodásotokat. Egy nő arra jó, hogy nőiességének ékességét átadja egy szeretői viszony kapcsán, bedugjuk oda a micsodánkat, de azt nem erdemli, és nem varhatja el, h Nőnapon felköszöntse az illető??? A nőnapi köszöntés nem vonzalomra, szeretetre vagy szerelemre épül, bár egy allandó szeretői viszonyban is jelen van legalább a vonzalom. Nem Valentin nap volt a kerdes. En, ha nő lennék, és vna egy szeretőm, aki rendszeresen megbasz, de nőnapon nem termeszetes neki h felköszöntsön, nos en paros lábbal rúgnám ki. Az érzelmi analfabétizmus ilyenkor sem megengefett. Es szomoruan látom, h sokan közületek ettől szenvednek. Na, jöhetnek tőletek újra a lepontok.😃😃😃
márc. 6. 17:22
16/22 A kérdező kommentje:
Utolsó (9es) ment a felponzozás 1000el! 😃😃Minden szavaddal egyetértek,főleg,hogy férfi vagy. Ezek szerint nem én vagyok az " elfuserált gondolkodású". Végre valaki érti a kérdésem lényegét! 😃
(Szülinap,karácsony hozzateszem felszoktuk egymast, ajandekok nelkül, vagy csak nagyon aprókkal)
Hat, kérdező, teljesen rendben vagy, es az elvárásaid is normálisak. De látod, sokaknak ez mennyire nem alap. Ezen en is meglepődtem. Mondd meg a szeretődnek, kapja össze magát, vagy berendezkedhet az egyszemélyes szexre.😃
márc. 6. 19:57
márc. 6. 19:58
19/22 A kérdező kommentje:
Hát ezen én is meglepődtem...
Mindenképp..vagy kiengesztelésre 🤣😃 de nincs minden veszve.. tavaly csak egy napot tévesztett
De télleg furcsa sokaknak ez a hozzáállás...
#15 érzelmi analfabetizmusról beszélsz, miközben azzal semmi problémát nem látsz ha valaki szeretőt tart, sőt még meg is tapsolod? :D zseniális, ekkora simpet még sosem láttam (L)
márc. 7. 01:38
Kapcsolódó kérdések: