Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy lanynak ez a reakcioja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lanynak ez a reakcioja mit jelent?

Figyelt kérdés
Fiatal, tapasztalatlan lanyrol van szo. Egy ferfi flortol vele, es megfogja terdet mikozben egymas mellett ulnek, es a lany mosolyog de szoban nem reagal semmit. Amugy nem szotlan, de ilyen helyzetekre nem tud mit mondani.
2024. márc. 5. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Ez a (nem) reakció jelenti a tapasztalatlanságot.
2024. márc. 5. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, saját tapasztalat: talán túl kedves is voltam egyetem alatt, egy srác nyomult rám, de nekem nem tetszett a közeledése. Volt, hogy hozzám ért ilyesmi, ott helyben nem mertem konfrontálódni, mosolyogtam, nem szóltam semmit, de a későbbiekben inkább kerültem.

Persze a sztoriból elsőre nekem az jön le, hogy talán nem tolakodó ez a közeledés a lánynak, de egy pillanat alatt triggerelte a belegondolás ezt az előbbi gondolatot, szóval azt is jó lenne figyelemne venni, hogy amúgy mennyire szívesen tölt időt a férfival a lány, van-e alá-fölé rendeltségi viszony, mennyire keresi magától a férfi társaságát.

2024. márc. 5. 19:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Keresi a pasi tarsasagat.
2024. márc. 5. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nagy valószínűséggel nem volt ellenére a dolog.
2024. márc. 5. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ebből, hogy hagyja pont semmit nem lehet leszűrni.

Ha elhúzodik azt értjük, ha máskor ő keresi a testi kontaktus lehetőségét azt is.

Ez meg bármi lehet, akár az is, hogy élvezi, akár az is, hogy túl félénk, hogy elutasító legyen.

Más jeleket kell keresned.

2024. márc. 5. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
a tapasztalat hiánya, a félénkség leküzdése, ezek hegynyi teherként nehezedhetnek rá. mondd el neki hogy tetszik,és ha olyan a szitu, talán egy csókkal szintet lehetne lépni. ám óvatosan a nyomulással!
2024. márc. 5. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért, erre mégis mit kéne reagálnia? Megfogod a térdét, és ennyi, miért nem csinálsz még valamit?
2024. márc. 5. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Zavarba jön és nem tud mit kezdeni a helyzettel.. viszont nemet sem mer mondani (tapasztalat, én csináltam ezt.. most már vagyok olyan érett hogy leállítsam)
2024. márc. 5. 23:31
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem zavarban van, ez így túl sok, gyors neki. Simán csak ismerkedni kéne vele, és elmondani az érzéseidet neki.
2024. márc. 6. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!