Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ennyire szükséges pszichológushoz menni mert össze veszünk a mostoha bátyámmal?
Ő 23 én 20l vagyok.
Sajnos igen ez van, és le is buktunk.
Csak 5 éve ismerjük egymást mert azóta költöztünk össze a két család.
Egyszer ketten maradtunk és úgy adódott film nézés közben tavaly nyáron hogy megtörtént.
Azóta csináljuk de 3 napja mikor éppen szoptam Zsolti nem zárta be az ajtót és az anyja benyitott.
Tegnap jött a döntés hogy elküldenek minket pszichológushoz mert ez nem normális de igazából szerintem mivel családi érzelmek nem kötnek hozzá és én egy nő vagyok ő meg a srác megtörtént és jó és ma is fogjuk csinálni valószínűleg.
Szerintetek?
Vagy tényleg én gondolom rosszul?
Normális és tényleg normális válaszokat kérek
Köszi
Ez van ha két felnőtt, érett embert "összeeresztesz" akiket nem köt vér szerinti családi kötelék.
Ha el akarnak küldeni pszichomókushoz akkor menj nyugodtan. A pszichomókus nem le/rábeszél semmire, hanem segít érzelmileg feldolgozni a nehéz dolgokat (legyen az korábbi trauma, beteges szorongás vagy bármi más).
De hát ménem óvatosabb ez qa Zsolti?
Másfelől meg nyugtassátok meg a felmentették, úton van a közös unoka!
2, mitől vagy ennyire bárgyú? Máshoz is ennyi érzéked van?
"Van sejtésem hogy lányos anyuka, fiús apuka a felállás." és "éppen szoptam Zsolti nem zárta be az ajtót és az anyja benyitott."
Imádom az okos embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!