Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Büszkék vagytok arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Büszkék vagytok arra, ha nagyfarkú a pasitok? Jobb nőnek érzitek magatokat olyankor?

Figyelt kérdés
2024. márc. 4. 10:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Örülök hogy így van de másnak nincs köze hozzá.
2024. márc. 4. 11:20
 12/30 anonim ***** válasza:
58%
Megfordítva: gyanítom, hogy a csajom szégyelli a kis farkamat, mert nem szereti, ha meztelenül vagyok ismerősök előtt.
2024. márc. 4. 11:44
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit büszke vagyok, nem mintha érdem lenne :) de nem érzem

magam emiatt jobb csajnak

2024. márc. 4. 11:55
 14/30 anonim ***** válasza:
82%

Nem érzem magam jobb nőnek, amúgy is kinőttem már ebből.

Nekem elég az, hogy jó vele a szex, rendesen ki vagyok elégítve és boldog vagyok.

Ha megkérdezik vagy szóba kerül - nyílván csak bizalmas társaságban- akkor nem tagadom le. Az még nem dicsekvés, de büszkének büszke vagyok rá, aki nem büszke a párja az nem is szereti igazán.

2024. márc. 4. 12:23
 15/30 anonim ***** válasza:
86%
#14 Csak addig "nem érdekel" annyira, amíg adott. Aztán ha egy kicsivel hozna össze a sors, máris jobban pörögnél a témán.
2024. márc. 4. 12:36
 16/30 anonim ***** válasza:
85%
#15, Nem pörögnék a témán, ha nem érezném jól magam a kis farkú pasival,szakítanék vele és keresnék valaki mást. Nem erőszak " a disznótor".
2024. márc. 4. 13:36
 17/30 anonim ***** válasza:
#13 de ha a nagyfarkú pasi téged választott, holott bármelyik nőt megkaphatná, az a te "piaci értékedről" is mond valamit, nem?
2024. márc. 4. 13:43
 18/30 anonim ***** válasza:
33%
Picai érték - ez csak egy incell-fogalom. A való életben nem létezik.
2024. márc. 4. 13:49
 19/30 anonim ***** válasza:
70%

A nők 90% -a nem akar nagy farkat, hogy 2 naponta azzal szét dugják, így nincs jelentősége a "piaci érték" szempontjából.

2024. márc. 4. 15:48
 20/30 anonim ***** válasza:
#19 csak mert a #13 büszke a pasija nagy farkára, tehát pozitívumként, vagyis a férfi értékes adottságaként éli meg; önmagára nézve viszont semmi következtetést nem von le abból, hogy őt egy értékes férfi választotta.
2024. márc. 4. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!