Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ha túl tág a lány akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha túl tág a lány akkor szakítanátok vele?

Figyelt kérdés
2024. márc. 3. 21:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem
2024. márc. 4. 08:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem. Lehet ő meg azt mondaná, hogy vékony a cerkám.
2024. márc. 4. 08:22
 13/18 anonim ***** válasza:
A fiúknak nyilván a tág pinájú csaj is jó lenne csak legyen mibe beleverni. A csajnak viszont nem lenne jó a nem belevaló farok szóval a csaj szakítana az itteni lelkes válaszolókkal az első menet után aminél nem érzett kb semmit a ropi farkukból.
2024. márc. 4. 08:45
 14/18 anonim ***** válasza:
2024. márc. 4. 17:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Elsőre nem, de ha nem működne köztünk emiatt a párkapcsolat, akkor nyílván nem jó senkinek. Voltam tág lánnyal, megoldottuk, jobban figyeltem, hogy élvezze, szakítottunk pár hónap után, de nem ezért.
2024. márc. 4. 19:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem, keresnék megfelelő pózt..
2024. márc. 5. 16:13
 17/18 anonim ***** válasza:
gúten TÁG volt a nejem.meg elhízott is.Másfelé orientálódtam.Szerelmes lettem.Elváltunk. rossz a tág pina. minden bajok oka.
2024. márc. 6. 22:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Azt kell mondanom, hogy igen. Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy rossz szexel be kelljen érnem.

Másreszt nyilván korombeli vagy fiatalabb csajjal szoktam ismerkedni. Ha már most tág, mi lesz vele szülés után, ha idősebb is lesz? Bocsi, de én nem vagyok híve a megalkuvásnak. Korrektnek gondolom magam. Ha rákérdezne, elmondanám az igazat (igyekezve, hogy ne bántsam meg).

2024. márc. 9. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!