Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim 

válasza:

Én ma délután, de még ne mondjátok a dominálnak, mert megtiltotta.
10: Kedves egészségedre!
13/21 anonim 

válasza:

Ma este miután találkoztam haverokkal és hazaértem, viszonylag frissen szingliként, így én oldottam meg bal kézzel. 37/f. Talán jobban megy az alvás is.
15/21 anonim 

válasza:

Másfél hete csak verem és megállok az orgazmus előtt, sőt most volt partner is aki hétvégén fel ugrott kicsit. Őt is úgy dugtam meg hogy elment én nem. Már várom az orgazmust nagyon, úgy érzem ez nagyon jó lesz most ha már tud spiccelni.
17/21 anonim 

válasza:

Ma este 7 körül, de nagyon áll, szóval lehet most elintézem magamnak még alvás előtt.
18/21 anonim 

válasza:

Kb. 23 óra 29 perc környékén néztem rá az órára.
Nagy vonalakban azokban a percekben élveztem el...
19/21 anonim 

válasza:

Én most dolgozom rajta, közben pedig a 10-es és a 16-os válaszadóra gondolok.
20/21 anonim 

válasza:

Én olyat spricceltem délelőtt, hogy nyakon lőttem magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!