Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha mást akarnak pl. csaj vaginális szexet akar csak óvszerrel, vagy max óvszerrel szopni, a csávó meg anélkül akarja, fogamzásgátlóval, anállal?
Figyelt kérdés
2024. márc. 3. 14:31
1/17 anonim 

válasza:

Felénk ezt úgy mondják: nem illenek össze.
2/17 anonim 

válasza:

Keressenek megfelelő partnert, mert egymásnak ők nem azok.
3/17 A kérdező kommentje:
Akkor húsz emberrel próbáljanak végig egyéjszakás kalandot hogy hátha van akinél pont stimmelnek a kombinációk vagy tolerálja amit akarnak?
2024. márc. 3. 14:37
4/17 A kérdező kommentje:
Meg akkor miért dugjanak, például negyedik randin csókolóznak lekerül a ruha. Mondja a nő hogy ő csak óvszerrel szop, erre mondja a csávó hogy szexuálisan bocsi nem illünk össze és elmegy és akkor kárbavész a sok idő energia?
2024. márc. 3. 14:39
6/17 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem ezzel kezdik az ismerkedést ha ettől nem illenek emberek össze és magas a valószínűsége hogy a másiknak nem fog tetszeni az ízlésük?
2024. márc. 3. 14:46
7/17 anonim 

válasza:

Olyan not meg nem lattam, aki csak gumiba szopna
8/17 A kérdező kommentje:
Hát egy ilyen fontos részletnek akkor érdemes lenne hamar kiderülnie, akár csalódott ismerősök által mesélve, vagy az ismerkedés alatt, hogy ne pocsékolják az idejüket nem? Hisz ha egy csajjal valahogy előre tudja a csávó hogy igénytelen a szex, akkor nem pocsékol rá időt pénzt energiát.
2024. márc. 3. 14:52
9/17 anonim 

válasza:

Én meg olyan pasit nem láttam, aki 1 éjszakásban elköszönt volna, miután kiderült, hogy csak punciba lehet. Nagyon lesarkítod a dolgokat.
10/17 A kérdező kommentje:
Na de aztán nem is rajongott a következő szexért ha bejött más jó csajoknak is. Meg azt hallottam van olyan is hogyha "nagyon jó pasi" akkor fogamzásgátlóval szexel egy jó csaj, hogyha nem "nagyon jó pasi" akkor viszont csak óvszerrel. Talán ha nem "nagyon jó pasi" akkor az a szöveg hogy tönkre akarja tenni a hormonrendszerét, végbélzáróizmát, megalázó az orál és vannak gyümölcsös óvszerek, stb.
2024. márc. 3. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!