Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem elment masszázsra és az mondta nagyon élvezte, szerintetek izgatta a punciját is?
Figyelt kérdés
Este még éreztem hogy a puncija is és a popsi lyuka is olajos, szerintetek megujjazta a masszőr nő?2024. márc. 3. 10:00
1/9 anonim válasza:
Valójában férfi masszőrnél volt, aki berakta neki
2/9 anonim válasza:
Biztosan. Szóval lesz min pörögnöd egész márciusban
3/9 A kérdező kommentje:
2 nem baj az
2024. márc. 3. 10:15
4/9 anonim válasza:
Ha olajos volt, akkor igen. Az én exem is járt ilyenre
5/9 anonim válasza:
Ha szex masszásra ment és azt egy fiatal és a feleséged számára , jól kinéző csávó csinálta , akkor nem kizárt .
6/9 anonim válasza:
Nem hagyományos masszőrnél volt az biztos.-
Ha a puncija illetve körülötte olajos volt akkor több is volt.
Erre egy masszőr odafigyel, hogy ne legyen olyan.
7/9 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy a ruha nem szívta be. Se a bugyi, se a nadrág. Indulás előtt alaposan meg kell törölközni, mert csúnya foltokat hagy a ruhán. Tehát a feleséged annyira olajosan indult haza, hogy még 2 réteg ruha sem tűntette el... hát szerintem tök kamu az egész kérdés.
8/9 anonim válasza:
Én konkrétan végig néztem ahogy a párom elélvez masszázs közben pedig a puncijahoz hozza sem értek .
9/9 anonim válasza:
Ha az én párom menne el masszásra , akkor felőlem akár még a punciját is megmasszírozhatnák , mit bánnám én , azért menne oda , hogy kellemes érzésekkel távozzon onnan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!