Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha új szomszédasszonyotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha új szomszédasszonyotok lesz, aki mondjuk korban hozzátok illő, mindenképpen eljátszotok a gondolattal, hogy megdugjátok?

Figyelt kérdés

Ha ráadásul még egyedülálló is vagy már legalább egy éve.

Fontos, hogy tetszen is vagy mindegy?

márc. 2. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én elszoktam játszani a gondolattal, és nem kell feltétlenül az ideálnak lennie, de legyen benne valami, ami azért vonzó.
márc. 2. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Ja pesze, mert ha a szomszédomba költözik valaki akkor pont leszarom hogy néz ki és hány mázsa, ugye? lényeg hogy a kor stimmeljen? :D :D

Nem te vagy a legfényesebb izzó a csillárban, az már biztos.

márc. 2. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A gond az, hogy mi egymásba is szerettünk egyébként. Szóval eddig egy beköltöző szomszédasszonyból 100% a kérdésedre a válasz.
márc. 2. 19:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha csak kicsit is érdekes, illetve valamiért nem taszító, akkor igen. Nem is kell hogy szomszéd legyen, a közértben a sorban 2 percig előttem álló nőn is elgondolkodom felmérem, hogy milyen lehet a teste, viselkedése, mennyire lehet dögös a szexben. Ehhez nem kell, hogy tetszen vagy szimpatikus legyen, ez csak szexuális kivácsiság.
márc. 2. 19:36
 5/8 A kérdező kommentje:

4#

Hogyan méred fel, hogy milyen lehet a szexben?

márc. 2. 19:38
 6/8 anonim ***** válasza:

5: Csak saccperkb az arca, mozgása, viselkedés, esetleg a hangja alapján, kialakítok egy képet. Ránézésből pár perc alatt kb megbecsülhető egy ember habitusa, de persze ez főlleg képzelgés, meg előítélet.

Például látok egy filigrám 155 centis izmos szálkás, 40 körüli nőt, szúros tekintettel, akkor elképzelem, hogy biztos nagyon energikus lehet a szexben. :)))

márc. 3. 01:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, volt is pont ilyen esetem. Tűszomszéd csaj utólag költözött ide mellénk, és szingli. Nagyon csinos, fiatal csaj, nehéz nem arra gondolni... Ráadásul egy időben sokan jöttek is hozzá látogatóba barátok gondolom, és fiúk is bőven megfordultak nála....
márc. 3. 09:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyanus hogy prosti volt
márc. 14. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!