Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen szexuális segédeszköznek örülnétek, ha meglepne a párotok vele?
Hosszú párkapcsolatban élünk, több, mint 3 éve. A szex alapvetően nagyon jó, de voltak már hullámvölgyeink, mikor kevés volt. De azért gyakran érzem már úgy, hogy jó lenne valami újítás. Valamilyen segédeszközzel gondoltam meglepni a barátnőmet, amivel az ő élvezetét tudnám növelni, és feldobni egy kicsit az együttléteket. Az orgazmussal nincs baj, neki is van szinte mindig.
Ti mennyire örülnétek egy ilyennek, és ha örülnétek, mi az, ami tetszene? Tapasztalatok is érdekelnek.

Anál plug, Tenga tojás, vákuum pumpa akár neked vagy párodnak mert van férfi és női pumpa is, mondjuk nekünk ami nagyon bevált amikor egyszer poénból a páromat porszívóval kezdtem izgatni ugye ez is vákuumos játék és valami eszméletlen élvezte a végén hatalmas orgazmusa volt tőle.
Ezt lehet még azzal is feldobni, hogy oda vissza csináljátok egymásnak, legutóbb egy forró nyári napon ő könnyített rajtam porszívóval és az utolsó cseppig mindent kiszívott belőlem és életem topp élvezései közé tenném ezt az eseményt.

1. Teljesen egyetértek, emellett bármi ami akkus és rezeg.
Esetlegesen gésa golyók, fehérnemű, bármi szexi dolog. 🥰
Értem, tehát minden, ami rezeg, azzal nagyrészt sikert lehet elérni.
"vákuum pumpa akár neked vagy párodnak mert van férfi és női pumpa is, mondjuk nekünk ami nagyon bevált amikor egyszer poénból a páromat porszívóval kezdtem izgatni ugye ez is vákuumos játék és valami eszméletlen élvezte a végén hatalmas orgazmusa volt tőle."
Ez nagyon izgalmasnak hangzik. Nem bánnám őszintén én sem, ha kapnék én is valami segédeszközt, de először neki szeretnék kedveskedni, aztán hátha utána rátudom venni valahogy, hogy a farkamnak is vegyünk valamit, és ne érezze úgy, hogy a puncija nem elég jó nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!