Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz szól a kérdésem: ha a barátotokat nagyon felizgatná, hogy nyalják a talpát, akkor megtennétek neki?
#20 mint mondtam, undorodom ettől a fétistől, ahogy a meleg tevékenységektől is. De ettől nem leszel se te undorító féreg mert ilyeneket csinálsz, sem a kérdező, mert olyanokat.
Ha nem érted meg (de hát nem is akarod megérteni), amiről írtam, az a te szegénységi bizonyítványod.
"A talpnyalás meg tényleg aberrált dolog, mivel az nem intim rész,"
Attól függ, kit kérdezel. Nagyon érzékeny zóna.
"kb.semmi köze a szexualitáshoz, és sem izgató-sem élvezeti értéke nincsenek."
Haha, látszik, hogy nem voltál még a fogadó oldalon. AZ én barátnőim teljesen felizgultak, amikor csináltam nekik. Ha fejben túl tudod tenni magad azon, hogy "láb" (ami látom, neked nem megy), akkor nagyon izgató tud lenni.
"Viszont olyan szinten bacitanya, hogy a híres-neves fürdés után is beledöglesz ha megnyalod"
Akkor nekem már nagyon sokszor meg kellett volna halnom, mégis itt vagyok. Elárulom, a fenék meg a nemi szervek sokkal nagyobb bacitanyák.
Miért engedik ennyire elfajulni ezt a topicot én nem értem.
Mik ezek a gyomorforgató kérdések egymás hegyén hátán?
Nem lenne ilyen pasim egyértelműen...🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!