Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Big Gun spermanövelő kapszulár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Big Gun spermanövelő kapszuláról vélemény?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok kiváncsi, h lett e változás tőle.

2024. márc. 1. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Ezeket a szereket nyugodtan felejtsd el. Nem lesz tőle több spermád, gondolom a mennyiségre gondolsz élvezéskor. Ezek csak arra jók ,hogy jól lehúzzanak. Ez genetikai adottság,ezen nem fogsz tudni változtatni. Esetleg úgy kevesebb maszti. Vagy pedig orgazmus kontroll. Én most egy hétig ugy maszturbáltam,hogy soha nem élveztem el. Na így utána tud nagyobb mennyiségben spiccelni.
2024. márc. 1. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Sok folyadékkal többre mész!
2024. márc. 1. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Mese az egész...
2024. márc. 1. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Egyetlen olyan készítmény sincs ami megnövelné a prosztatád méretét, márpedig az ejakulátum mennyisége ettől függ. Pihenj, étkezz egészségesen, sportolj, igyál sok folyadékot ez az ami segít a többi nem.
2024. márc. 1. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Minden ilyen szer egy hatalmas nagy kamu. Pénz lehúzásról van szó. Nem is értem, hogy miért nem tiltják be ezeket, kész átverés az összes (gondolom van vmi apró betűs rész, ami miatt jogilag teljesen oké a forgalmazásuk).

Igyál sok folyadékot, táplálkozz egészségesen, ezek sokkal többet érnek!

2024. márc. 1. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
55%

5os. Tudod miert nrm tiltjal be?

Mert van a mondás hogy hulyeken lehet meggazdazdagodni. Es ez nagyom igaz

2024. márc. 13. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!