Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mell zavaró?
Én soha nem gondoltam úgy, hogy csak a nagy vagy nagyobb mell lehet szexi. Nyilván az is lehet az, de az összkép és a személyiség számít igazán, nem pedig a mell mérete. Én nagyon kevés nőhöz tudok igazán vonzódni szexuálisan de, ha megvan a vonzalom akkor eszembe sem jutna, hogy nagyobb melleket akarjak az adott lányra.
F
Persze, hogy nem...jó, legyünk őszinték, megvannak a végletek.
De részemről a kicsi sem baj, amíg természetes.
Bocsánat, de egyrészt a "kicsi" az teljesen relatív , szóval fogalmam sincs neked mekkora.
Ami lényegesebb, az az alakja hogy milyen!
Ráadásul egyáltalán nem mindegy milyen testarányok vannak. Egy 180 centi magas, 80kg csajnak ha nagy seggek van és 90A melle, akkor az teljesen aránytalanul kicsi.
Nekem a közepestől nagyobb mell sosem tetszett, mindig is a kicsi volt a gyengém. Engem sokkal jobban izgat, szerintem sokkal szexibb.
Ne szégyelld szerintem kérdező. Másrészt ha a párod tényleg az alkatodért van oda, akkor azt érezni fogod rajta, hogy teljesen elfogad, és kb rajong. Ezt most lehet hogy nem tudod elképzelni, és ha így van, akkor nem voltál még olyan férfival, aki kismell-mániás, és kb folyton oda van ezért. Akkor szerintem rövid idő alatt elmúlna ez a gátlásod.
Ha ilyen szenvedélyes vagy az a fontosabb nem a mell mérete .
De a véleményem az hogy a kis mell is imádni való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!