Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám minél gyorsabban elveszíteni a szüzességemet ? Istenre esküszöm bármelyik nőnek odaadom aki 30 év feletti!
Nem volt még párkapcsolatom
Igazság szerint jóképű se vagyok se az a kidolgozott testű. Visszahúzódó vagyok mivel mindig visszautasítottak a nők mivel nagyon kövér és ronda kinézetű voltam így nem mertem feléjük közeledni.
Ezért van hogy most olyan sokszor lehangolt és szomorú vagyok az öngyilkosság is sokszor megfordul a fejemben pont emiatt hogy 36 évesen ezt a nyomasztó terhet kell magamban cipelnem . Annyira megvisel ez mentálisan
Viszont egy pozitív változás
azért történt ugyanis sikerült kemény diéta által 44 kg-tol megszabadulnom
Ezt csak azt tudja aki későn veszti el. Persze nem jár érem érte, sem kitüntetés, de lelkileg igenis nagyon megnyugtató tud lenni, csak a tudat, hogy ez is megvolt!
Higyjétek el, sokat segíthet a mentális egészségén, tapasztalatból tudom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!