Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha túl nagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha túl nagy a libidóm? N

Figyelt kérdés
Légyszi normális válaszokat, ha lehet . A lényeg hogy nagyon vágyom már egy kapcsolatra de valahogy nem jön össze sajnos. Szexelni se szexeltem fél éve. Látom, hogy bejövök a pasiknak de valahogy mégse jön össze semmi főleg nem komoly kapcsolat . Nem elég hogy úgy érzem nem lehet szeretni az állandó szex vágy folyamatosan emlékeztet is rá. Kikészít . Nem szeretnék privát üzeneteket.
2024. febr. 28. 23:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ha bejössz a pasiknak, akkor hogyhogy nem jön össze semmi? Nem mernek kezdeményezni? Nincs köztük olyan, aki szimpi? Vagy mindenki csak lazábbat akar? Társkeresőkkel próbálkoztál már? Esetleg valamilyen hobbiddal kapcsolatos programon ismerkedni?

Valami oka csak van annak, hogy nem jön össze. Nekem is elég magas a libidóm, szóval át tudom érezni a helyzeted. Az én esetemben egy kicsit bonyolultabb a dolog, több oka van annak, hogy miért nem jön össze, illetve miért nem keresek aktívan.

2024. febr. 29. 18:40
 22/26 anonim ***** válasza:
#21: És esetleg meg is osztod velünk? :)
2024. febr. 29. 18:45
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem igazán értelek kérdező, hacsak nem egy troll vagy.

Nőként ha élőben nem akar összejönni, elég csak felmenned bármelyik netes társkeresőre/appra és csak válogatnod kell a jóképűbbnél jóképűpp és jobbnál jobb arc pasikból...

2024. febr. 29. 19:00
 24/26 anonim ***** válasza:
#22: Transz leszbikus nő vagyok egy halom lelki problémával.
2024. febr. 29. 19:13
 25/26 anonim ***** válasza:

Kedves 17!

Nem is neked írtam, hanem a kérdezőnek.

14 voltam.

2024. márc. 17. 19:04
 26/26 mikeXxX ***** válasza:
Kedves 25# tudom hogy nem nekem írtad de pont azèrt tettem hozzá hogy nem vagyunk mind egyformák azèrt mert magas valakinek a libidó mèg nem jelenti azt hogy mindenkivel kefèlni akar .
2024. márc. 22. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!