Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megalázó, ha egy férfinek "fütyinek" nevezi a péniszét a barátnője?
Figyelt kérdés
2024. febr. 28. 12:02
2/19 anonim 

válasza:

Nem tudom, nekem legutóbb azt mondta a csaj, hogy "ku.rva nagy farkad van".
De kinek mi tetszik
3/19 anonim 

válasza:

Ha én is hívhatom nuninak az ő nemi szervét, akkor nem, mert egálban vagyunk. Amennyiben nem tetszik, ahogyan hívja, akkor szóvá tenném és elvárnám, hogy tartsa is tiszteletben, mert az én testem, nem az övé.
4/19 anonim 

válasza:

Csak ha utána egyből helyesbít, very big!
5/19 anonim 

válasza:

Engem nem zavarna. De nem volt még soha barátnőm.
6/19 anonim 

válasza:

Négyszemközt annak nevezi, aminek akarja.
7/19 anonim 

válasza:

Ezért a kijelentèsèèrt ütöttem már meg már nőt.
👊☺️
Azt hitte poènos, amit mondott.
Az én péniszem, àgyù.
8/19 anonim 

válasza:

Az enyem meg kukacnak, volt h kukackanak volt nevezve.
9/19 anonim 

válasza:

7-es, aztán te mifélre férfinek érzed magad, ha egy nőt képes vagy megütni? A pofádat két óriási pofonnal el lehetne látni! Igaz, haverka? Szégyenld magadat! Egy FÉRFI ilyet nem tesz. Én is férfi vagyok, de ha ezt láttam volna, kicsavart karral vittelek volna a rendőrségre, miközben összehánytad volna meg összefostad volna magad... F
10/19 anonim 

válasza:

És 7-es, neked ágyúd az nincsen, az elmédben kéne rendet rakni, utána majd jön a többi, a gatya pöttömkéje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!