Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hogy fogadná ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy fogadná ezt a "felkérést"?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom, akivel rendszeresen összejarunk dugni. Nagyon jó a szex vele, eddig vele volt a legjobb, kb 2 hetente szexelünk.

Szexben én nem vagyok az a kezdeményező fajta, mert az elutasítást megalázónak tartanám. Így eddig mindig csak úgy szexeltünk, amikor úgy jött ki a lépés, sosem volt előre megbeszélve. De most már nagyon ki vagyok éhezve rá. Arra gondoltam, hogy azt írnám neki perverzen, hogy azt akarom, hogy kinyaljon. Nyilván nem csak ez lenne, hanem szex is. Egy ilyen felhívás furcsa lenne nektek, vagy örömmel vennétek? Ő szeret engem nyalni, de az utóbbi pár tali alkalmával nem úgy jött ki a lépés.

2024. febr. 26. 23:07
A kérdező szavazást indított:
Imádnám
Nem tetszene
22 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszene neki :) a pasik imádják az ilyet
2024. febr. 26. 23:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá csajszi, szerintem imádni fogja ezt a pasi. Hasonló helyzetben vagyok, de nálunk még csak orál volt. Én kezdeményeztem (nő vagyok), iszonyatosan szexinek gondolta ezt a srác.
2024. febr. 26. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, az ilyennek minden férfi örülne.
2024. febr. 26. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha írsz neki, akkor ne félgőzzel. Adj bele mindent, és ha nem tabu nálatok a vulgaritás. Akkor írd meg neki. Hogy bszhtnkod van és már nem bírsz vérni mondjuk szombatig, mert akkor szoktatok. Suhints meg azt a labdát, és induljon a játék!
2024. febr. 26. 23:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már dugtatok nem fog visszautasítani.
2024. febr. 26. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
2 hetente szex az nagyon ritka nagyon kevés...
2024. febr. 26. 23:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha én ilyen felkérést kapnék , szerintem ugranék egyből .
2024. febr. 27. 02:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Imádnánk az ilyen felkérést a nőtől.
2024. febr. 27. 08:25
 9/10 anonim ***** válasza:

AZért ha tudnál egy kicsit beszélgetni akkor szépen elmondhatnád neki.

De ne így hogy orrba vágod ezzel hogy nyaljá ki!!!

Mi lenne ha meg említenéd neki hogy annyira jól esett a múltkor is hogy még mindíg röpködnek a rózsaszín pillangók ha csak rágondolsz is.

Vagy azt hogy ami elmaradt a múltkor azt szeretnéd bepótolni.

Erre biztos hogy mond majd valamit és ettől függ a te válaszod aztán.

2024. febr. 27. 08:32
 10/10 anonim ***** válasza:
"azt írnám neki perverzen" Ebben mi a perverzség???? Inkább izgatoan mondd neki!
2024. febr. 27. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!