Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy fogadná ezt a "felkérést"?
Van egy fiú barátom, akivel rendszeresen összejarunk dugni. Nagyon jó a szex vele, eddig vele volt a legjobb, kb 2 hetente szexelünk.
Szexben én nem vagyok az a kezdeményező fajta, mert az elutasítást megalázónak tartanám. Így eddig mindig csak úgy szexeltünk, amikor úgy jött ki a lépés, sosem volt előre megbeszélve. De most már nagyon ki vagyok éhezve rá. Arra gondoltam, hogy azt írnám neki perverzen, hogy azt akarom, hogy kinyaljon. Nyilván nem csak ez lenne, hanem szex is. Egy ilyen felhívás furcsa lenne nektek, vagy örömmel vennétek? Ő szeret engem nyalni, de az utóbbi pár tali alkalmával nem úgy jött ki a lépés.

AZért ha tudnál egy kicsit beszélgetni akkor szépen elmondhatnád neki.
De ne így hogy orrba vágod ezzel hogy nyaljá ki!!!
Mi lenne ha meg említenéd neki hogy annyira jól esett a múltkor is hogy még mindíg röpködnek a rózsaszín pillangók ha csak rágondolsz is.
Vagy azt hogy ami elmaradt a múltkor azt szeretnéd bepótolni.
Erre biztos hogy mond majd valamit és ettől függ a te válaszod aztán.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!