Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a női spriccelős orgazmushoz?
olyan férfi, aki türelmes és nem a saját élvezete az elsődleges számára
20/L
#4 a nők 90%-a képes, csak a férfi tudósok bemagyarázzák, hogy nem, hogy ne legyen gáz, hogy a férfiak 90%-a béna az ágyban
20/L
ma 21:30
Ugyanazt írtam mint te csak nem százalékban!
A hüvely has felőli falán, nem olyan mélyen határozott ingerlés.
Pl. abban a pózban működik, ahol a nő háton fekszik és full fel van húzva a lába
Vagy fekszik terpeszbe tett lábakkal és a férfi az ággyal bezárt derékszögű felső testtel marad, nem hajol rá a nőre
Vagy kézzel mindez
Biztos máshogyan is lehet, de eddig ez a tapasztalat
A has felöli oldalon a hüvelybejárattóól 5-8 cm re, aZ nagyjából a középső újj hossza, eg 5ft os nagyságú szivacsos kitüremkedés.
De a legcélszerűbb egy gpont vibrátort venni, azzal könnyebben elérhető, és intenzívebben stimulálható.
Saját magadnak valószínű hogy kézzel nem fogod tudni elérni, ezért is javasoltam a g pont vibrátort.
Nem mindenki képes rá. Ez nem lesz a homlokára írva egy csajnak sem.
Meg kell próbálni kihozni belőle.
Nekem általában akkor sikerült, amikor nagyon intenzíven, nagyon hevesen adtam a ritmust lovaglóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!