Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Never Inside kapcsolatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Never Inside kapcsolatot szeretne valaki? Esetleg él ilyenben?

Figyelt kérdés
Van olyan Nő ,aki egy ilyen kapcsolatban szeretne élni egy “férfival”, …egy olyannal , akitől szívesen megvonná teljesen a szexet, viszont egy szex nélküli kapcsoltban jól érezné magát vele?

2024. febr. 26. 16:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Oke. Akk probaljuk forditva. Neked nem szabad a sracnak pedig de.
jan. 24. 10:33
 22/25 A kérdező kommentje:

Ne kombinàlj!

Nem Nő vagyok!

Az első verzió a helyes!.. 😉

..még férfiként is!! 😉

jan. 24. 11:12
 23/25 anonim ***** válasza:
Az ilyen kapcsolat a cuckold egy formája.
jan. 31. 11:12
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem van jópár ilyen nő. A barátnőm is pont ilyen.

Az egész úgy kezdődött, hogy eleve nem szex-centrikus, és "nem annyira szereti" a behatolásos szexet. Mivel nem élvezte igazán soha, senkivel. Így az egyre kevesebb szex ment át idővel abba, hogy sosincs behatolásos szex, csak kézimunka és orál. Azazhogy a részéről orál sincs, mert ugyan én kinyalom őt rendszeresen, de ő az sz.pást se szereti ezért idővel az is elmaradt, tehát csak kézimunka van a részéről. Idővel ki is lett mondva, hogy én sose dughatok már, mivel nyilván arról szó sincs h mással lefeküdhetek (habár cserébe, ő se akar mással lenni).

Persze hiába fogadtam el, hogy ő ilyen, sajnos az ösztöneim nem hagytak uralkodni magamon és folyton bepróbálkoztam nála azért. Ebből mindig konfliktus volt vagy csalódás, szóval már eléggé rosszul éreztem magam, ezért én magam hoztam fel neki hogy valahogy oldjuk meg, és közösen az erényöv mellett döntöttünk. Mióta az erényövet hordom, és nála van a kulcs, az ilyen folytonos bepróbálkozásoknak vége, már nem nyaggatom folyton, a szexuális életünk sokkal kiegyensúlyozottabb. Sokkal odaadóbb vagyok vele a hétköznapokban, sok egyéb módját találtam a kényeztetésnek (pl. masszázs, apró meglepetések, vacsora főzés stb) és persze az orális szexben is nagyon odateszem magam, ettől őneki is megjön a kedve, hogy kiengedjen, és kényeztessen, amit persze sokkal jobban értékelek így, hogy csak ő tud orgazmust okozni nekem, mivel magamnak nem verhetem ki.

jan. 31. 15:12
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem bdsm társkeresőkön simán találsz.

Azt azért elarulnád hogy jutottál el ideáig? Hogy ennyire biztosan ki jelentsd hogy ez a jó neked? Én tele vagyok fétisekkel,extrém vágyakkal. De ez pl. nem menne. De elfogadom és kivancs vagyok mitől alakult ki?

febr. 1. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!