Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek kinek mennyi ideig volt a popsijában anál plug?
Figyelt kérdés
2024. febr. 26. 13:21
1/13 anonim 

válasza:

Egyhuzamban max 20-30perc. Elkezd kiszaradni a síkosító és kényelmetlenné válik nekem. Ilyenkor vagy újra kell síkosítani vagy már nem is teszem vissza.
2/13 anonim 

válasza:

2 perc, borzalmas érzés volt, azóta ki sem próbáltam újra.
3/13 anonim 

válasza:

#2: a 3. perctől kezd élvezetes lenni, ne add fel ilyen hamar :o
4/13 anonim 

válasza:

Egész éjszaka. Úgy aludtam, közben párom nekem nyomta a férfiasságát.
5/13 anonim 

válasza:

Anál szex előtt órákon keresztül úgy van
6/13 anonim 

válasza:

Pár óra. Jó ötletnek tűnt így mászkálni a városban. Aztán örültem, hogy leülhettem, mert úgy éreztem, mindjárt kiszakad belőlem.
7/13 anonim 

válasza:

6os, na ez nem semmi lehetett :)
8/13 anonim 

válasza:

Én szeretek a városban sétálni vele pl boltba menni van egy kisebb szilikon popsi dugom és egy nagyobb fém most tervezek venni egy világítóst is
26f
10/13 anonim 

válasza:

8-10 óra is simán, üveg plug + szilikon alapú Síkosítóval , így nem szárad ki , nagyon jó !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!