Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők mi a véleményetek kis országunk férfiainak nyalástudományáról?
Figyelt kérdés
2024. febr. 25. 17:15
1/4 anonim 

válasza:

Mivel a többi ország férfiait nem ismerem, pláne az összeset, ezért úgy gondolom nem rosszak.
2/4 anonim 

válasza:

Azt gondolom, hogy vannak akik nem túl ügyesek benne, viszont rajtuk meg sokszor átjön, mennyire élvezik nyalni a mézes csupromat. Ezen engem meg tökre be szokott indítani.
3/4 anonim 

válasza:

Már nem egyszer leírtam, hogy sajnos még nem találkoztam olyan pasival, aki jól nyal. Egyszerűen a pasik többsége nem tud nyalni, ha meg kicsit irányítani akarom őket, hogy hogyan lenne jó, akkor meg megsértődnek.
Azt mondják a lányok jobban nyalnak, de leszbikus meg sajnos nem vagyok.
4/4 anonim 

válasza:

18 pasi alapján elég rossz. Nagyon kevesen akarnak és még kevesebben tudnak is. Talán egynegyede, ami említésre méltó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!