Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen fajta hajfétisről mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen fajta hajfétisről mi a véleményetek? Első sorba Lányokhoz irányulna a kérdés.

Figyelt kérdés

Nos, mint ahogy néztem és olvasgattam már az itt meglévő feltett kérdéseket ezzel kapcsolatban elég megosztóak a vélemények, főként akinek ez van gáz és hogy buta/defektes az illető.

Első sorban a kérdés és válaszok aránya hajvágás és a felnyírt/kopaszra öszpontosul amit megértek de én a szöges ellentéte vagyok. Nem szeretem ha levágják / a rövid hajat sem szeretem (ha váll alá ér kicsit rövidnek számít nálam).

Én inkább azt szeretem ha hosszú és lehet vele játszani, itt ki is térnék nekem például az jön be a fésülés,mosás,birizgálás, vizesen fésülés, samponosan fésülés. Nektek erről vélemény?

A másik bajom az hogy én először egy Lányon a haját nézem meg és az alapján döntök többségben ha rövid akkor nálam nem nyerő kb. és félek nem tudok vagy csak nagyon nehezen így ismerkedni. És igen szerintem is fura hogy ilyenem van. 23/f

2024. febr. 24. 19:18
1 2
 11/14 Vagánycsaj29 válasza:

Engem is izgat ha mossák,fésülik,fonják,vágják a hajam. Tarkónál alá van nyírva,a többi vállig ér kb.

Élvezném ha valaki játszana a hajammal,a fodrászomon kívül... 🤭

okt. 1. 08:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Én játszanék a hajaddal :)
okt. 1. 08:14
 13/14 Vagánycsaj29 válasza:
Írj privátba ha gondolod.
okt. 1. 08:17
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére nem mindenki ilyen mint te mert akkor soha nem lett van senkim a vállig érő semmi hajammal
nov. 4. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!