Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Haverokkal beszéltük, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverokkal beszéltük, hogy milyen lenne, ha az lenne, mint az állatoknál?A pasik meglátnak egy jó csajt, megdugják, aztán tovább mennek. Érdekes világ lenne. 😃

Figyelt kérdés

febr. 23. 16:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Látszik, hogy 2006 óta mennyit esett ennek az oldalnak a színvonala. Kár, hogy nincs szűrés, kik regisztrálnak ide.
febr. 23. 17:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezért vannak a törvények. Bár lehet menni ilyen nemgondolkodással a szavannákba is lakni...
febr. 23. 18:00
 13/19 anonim ***** válasza:
29%

Így van, mert téged azonnal tiltanànak.

febr. 23. 18:05
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
8. Nőként krvára nem vicc.. főleg hogy párom van, mással nem állnék le, normális vagyok..
febr. 23. 19:06
 15/19 anonim ***** válasza:
85%

Aki szerint ez poén, az ne úgy képzelje el, hogy megy az utcán, és bármelyik nőt random megdönti.

Úgy képzelje el, hogy őt dönti meg egy nála erősebb pasi. Kérdés nélkül, ellenállást nem tűrve.

Ez gondolom már nem annyira buli.

febr. 23. 19:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
15. Véletlenül pirosat adtam, pedig egyetértek. :(
febr. 23. 20:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem vicces. Főleg ha olyan állatra gondolok, ahol a nőstény megöli a hímet az aktus után. Nem szeretném, ha letépnék a fejem szex után.
febr. 24. 06:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Az állatvilágban az is előfordul, hogy az erősebb hím megb@ssza a gyengébbet erőfitogtatás céljából. Ez is vicces neked?
febr. 24. 09:58
 19/19 anonim ***** válasza:
56%
18. Én támogatnám, a kérdező esetében. 🥰🥰🥵
febr. 24. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!