Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 feletti szűz barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 feletti szűz barátnőm saját magától orálisan sem csinálja nekem, csak ha megkérem. Ez mennyire gyakori a huszonéves szűz csajoknál?

Figyelt kérdés

Pár hónapja együtt vagyunk a 20 feletti szűz barátnőmmel.

Idáig nem volt szex, mert még nem érzi magát készen rá.

Hallottam hogy más kapcsolatokban addig kézzel/szájjal elégítik ki a partnerüket, a barátnőm viszont nem csinálja ezt saját magától, csak ha külön megkérem rá.

Ez gyakori a 20 feletti szűz csajoknál, hogy orálisan sem csinálják a partnerüknek saját maguktól?

Külön meg kell őket kérni?

Én neki kérés nélkül is csinálom.

febr. 23. 09:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Haver, ha a csajod annyira lazán kezelné a szexet, hogy csak úgy lazán rábukik a répára akkor már rég nem lenne szűz 😂
febr. 23. 11:56
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
Azt mondom inkább kuka. Keress egy normális csajt
febr. 23. 20:35
 13/16 anonim ***** válasza:
12%
Büdös a farkad. 😬😨🥶
márc. 7. 11:23
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
Nemtudom azért néha csak megkìvànja nem? Próbàld ki hogy nem szólsz
márc. 7. 12:52
 15/16 NTBS ***** válasza:
100%

Szerintem gyakori.

Esetleg beszélni a témáról?

márc. 7. 19:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Rengeteg 20 év feletti szűz van nemtől függetlenül.

Jelentős része önbizalomhianyos, eleget alazták már őket ahhoz hogy ne feküdjenek le akarkivel.

Ma már mindenkinek minden azonnal kell. Elképzelhetetlen hogy várjanak egy kapcsolatban.

Itt is mi megy? Alázás, tárgyként kezelés és ismeret nélküli feltételezés. Pont az ilyenek miatt alakul ki a probléma.

okt. 6. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!