Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha reggel merev farokkal ébredtek, mennyi idő kell, hogy már ne legyen merev?
Figyelt kérdés
febr. 21. 21:04
2/19 anonim válasza:
Sajnos nagyon sok nem is merek kimenni a szobából addig mert anya észreveszi
3/19 anonim válasza:
Attól függ mennyi időt fekszel az ágyban még pihengetve, avagy ha nincsenek otthon a szülők akkor mennyi ideig tart amíg kivered 😂
4/19 anonim válasza:
#2 és ez ellen gondolom nem is tudsz mit tenni.
5/19 anonim válasza:
Ez változó, nem tudom egyértelműen meghatározni időben. De maximum talán fél óra múlva vissza lankad. Ha esetleg valamilyen szexuális témájú álmom van, akkor lehetséges, hogy tovább is merev marad fél óránál.
6/19 anonim válasza:
Az ötös vagyok. Igen, ez attól is függ, hogy az ember mennyit fekszik még utána. Nyilvánvaló, hogy a kérdés nem vonatkozik azokra az esetekre, amikor kielégítjük magunkat mielőtt elindul a napunk.
7/19 anonim válasza:
Régen akár 15-20 perc is kellett, mostmár alig van olyan reggel, hogy rendesen álljon. Általában vagy félárbócon van, és mire kikelek az ágyból, teljesen elpuhul, vagy alapból fel sem áll egyáltalán. Pedig még 30 sem vagyok.
8/19 anonim válasza:
Engem ez a dolog már nem érint , mert már reggelente is csak lankadt farokkal ébredek !
9/19 anonim válasza:
Hát, nekem sem szokott sokáig teljesen merev lenni általában, ezt is hozzá kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!