Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hány szex partneretek volt eddig?Hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
febr. 21. 08:57
11/26 anonim válasza:
Ez a csak szopás akkora kamu.
Életemben nem hallottam még ilyennek a híréről sem hogy a lányok csak úgy le akarnának szopni valakit. Pedig azért elég aktív vagyok szexuális téren, tinder, egyéjszakások, hármas, voltam nimfomán lánnyal is, ilyet még ő se mondott pedig volt egy két érdekes "ügye"
Vagy ez fizetős dolog lenne?
13/26 anonim válasza:
Ez olyan hogy a buliba nem hagytam hogy megdugjon csak megújjazott🫣
14/26 anonim válasza:
5 pasival voltam eddig együtt.
23 éves vagyok.
15/26 anonim válasza:
Direkt kiírom,hogy ne privátozz,erre már a sokadik privi jön. Ide tényleg az agyhalottak járnak?
16/26 anonim válasza:
15ös! Ez az oldal tele van kanos gavalléroknak. Néha válaszolok nekik. 🤣🤣🤣🤣
17/26 anonim válasza:
Most mond azt, hogy ezen meglepődtél..
A legtöbben el sem olvassák végig a választ, csak meglátnak valami információt ami révén beindul a kis fantáziájuk és már megy is a privát.
Lehet célravezetőbb lett volna azzal kezdeni, hogy Ne privátozz és a sorok közé rejteni az információt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!