Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyire durva szerintetek, ha a bdsm keretében a melleteket pofozzák, paskolják vagy pálcával csapkodják?
Imádom a melleket minden értelemben, de szeretem azt is, ha másnapra nyoma marad, hogy játszottam velük.
Volt ilyesmiben részetek?
Ha szeretitek, mi a kedvenc eszközötök?
2: igen, sokaknak nagyon érzékeny a melle, egyik volt barátnőmnek különösen az volt, csak nagyon finoman lehetett cirógatni, hozzáérni, ilyen esetben a kérdésben szereplő játék nem jöhet szóba. Igazság szerint akkoriban még nem is volt ilyen késztetésem.
Ez a "direkt akar fájdalmat okozni" kifejezés nem biztos, hogy teljesen pontos, hiszen közös örömről van szó, a játék olyan nővel képzelhető el csak, aki maga is élvezi a fájdalmat.
Egy ponton túl már nekem volt kellemetlen a baratnőm melleit...igazából kínozni. Az álltalad említett:pofozás paskolás pálcázás elég hamar lecsengett.
Ugyhogy neki ez nem durva,lájtos bevezetés,esti játék ha fáradt vagyok.
Neki akkor jó ha vérzik,nyoma marad akár napokig is.
Pofozás, csipkedés, kötözés, csipeszelés, pálcázás, viaszozás amit szeretek, ha az Uram alkalmaz a melleimen.
Azért vérzésig nem, de ha 1-2 napig utánna véraláfutásos az izgató.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!