Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki kellene lépnem ebből a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki kellene lépnem ebből a szexkapcsolatból?

Figyelt kérdés

Pár hónapja járunk össze, egy buli után feküdtünk le először, a szex elég jó volt eleinte, érzelmek nem voltak. Aztán volt pár olyan együttlét, amikor már nem igazán élveztem, csak abban az 5 másodpercben amikor elélveztem. Amúgy az együttlétben semmi szenvedély, csókolózás, kb mintha egy műpuncival maszturbálnék. De mikor már napok óta nem szexeltem, mégis azt érzem hogy találkoznom kell vele. Aztán kb megbánom, hogy ezért kár volt ennyit fáradni.

Ki kéne lépnem?

27F/27L

2024. febr. 20. 20:11
1 2 3
 21/21 he84 ***** válasza:

Hát bocsi 19-es válaszoló, de nincs igazad. Nem csak szerelmesen lehet együtt jól szexelni, részben saját tapasztalat. Nincs ilyen, hogy szerelem nélkül csak gyors szex és semmi több. Ez adott szeméélytől és helyzettől is függ, azon belül a jellemtől és hozzáállástól is. Én 4-5 éve vagyok egy nagyon rendes férfival laza kapcsolatban, ami több mint szexkapcsolat, de kevesebb mint komoly kapcsolat és nem vagyunk szerelmesek egymásba. Már az elején is nagyon jól megvoltunk szexen belül és azon kívül is és most is. Eleinte csak barátok voltunk némi vonzódással (pedig nem vagyok hú de szép nőként, hanem némiképp fiús nő vagyok több szempontból is), majd még jobban vonzódni kezdtünk egymáshoz és barátságnál is több szeretet lett köztünk egymás iránt kölcsönösen, amolyan majdnem szerelem, teháét több mint barátság érzése, de nem is szerelem. A nemi izgalom, a felállás nem csak szerelem hatására jön létre, hanem a szimpátia és a vonzalom hatására is. Olyannal pedig nem lehet összejönni, akibe szerelmes vagy, mert legtöbbször nincs szerelem az elején, hanem az idővel alakul ki, ha kialakul, mert nem mindig. Legtöbb és legjobb esetben barátsággal kezdődik, aztán idővel kiderül. Szerelem az elején nincs, az legfeljebb fellángolás, ami bizonytalan idejű és általában azon belül nem hosszú.

Akkor ne haragudj kérdező, de ez utóbbi válaszodból, hogy valóban te is hibás vagy, rosszul állsz hozzá. Te csak egyoldalú testi kielégülésből csinálod az egészet 10 perc alatt mindenkivel gyorsan, még láthatóan annál is, aki jobban bejön, ahogy most azt elmondtad egy másik korábbi lány esetében. Ez így nem jó hozzáállás.

2024. febr. 23. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!