Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte uj Fleshlight ot hol lehetne eladni?
Figyelt kérdés
Alig hasznalt, baratno miatt mar nem kell. Sajnalom kidodbni, fertotlenitve van, olocson odadnam, de jofogas nem engedi meghirdetni.febr. 20. 07:57
1/20 anonim válasza:
Inkább a barátnőt add el, a Fleshlightet meg hadd meg, hidd el 20 év múlva bánni fogod, ha elveszed a házi sárkányt =)
2/20 anonim válasza:
Te vennél valakitől használt alsóneműt?
3/20 anonim válasza:
De miért adnád el? Nem kér enni és néha még jól is jöhet. De kb nem fog kelleni senkinek.
4/20 anonim válasza:
Szerintem se add el!
Tapasztalatból mondom!
5/20 A kérdező kommentje:
Egyet már eladtam, csak megszűnt a szex kategória jófogáson.
febr. 20. 09:24
6/20 anonim válasza:
Sosem vennék használtan semmilyen szexjátékot, mindegy hogy egyszer vagy 50szer használták e, és szerintem sokan mások is így gondolják.
8/20 anonim válasza:
Maximum egy meleg fószer fogja megvenni.
9/20 anonim válasza:
Ha már van egy Fleshlightod, ne válj meg tőle. Hidd el, hogy jól fog az még jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!