Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretsz szeretkezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretsz szeretkezni?

Figyelt kérdés
Mi az, ami miatt újra és újra át akarod élni azt az érzést amit át és megèlsz?

2024. febr. 20. 07:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez az önkifejezés egyik módja + nyilván nagyon intim (jó esetben, akkor is ha nem szerelmi viszonyban történik)

Másrészt ezt talán felesleges is leírni, de nagyon kellemes érzés, és azt is szeretem, hogy a másiknak is okozok élvezetet

Hetero férfi

2024. febr. 20. 07:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Én azt a közelséget, belső meleget, romantikus bizsergést szeretem, hogy tudom, hogy egymásé vagyunk.

(1 partnerem volt/van egész életemben)

2024. febr. 20. 08:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem szeretek...
2024. febr. 20. 10:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Az egyik jobb társasjáték, többet megtudsz a párodról, mint amúgy, pl sosem gondoltam volna, egy visszafogott nőről, hogy csak úgy elkezd mélytorkozni,és utána kívánja, hogy jól meg..
2024. febr. 20. 10:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Mert a szex önfeledt játék, a felnőttek játéka és imádok önfeledten "játszani", imádom, hogy gyönyöt tudok okozni annak, akinek szeretnék.

50/ f.

2024. febr. 20. 10:57
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Szimplán csak azért, hogy orgazmusom legyen. Semmi már értelmét nem látom. 28N
2024. febr. 20. 11:02
 7/8 anonim ***** válasza:
34%
"28N" , te még tuti szüz vagy
2024. febr. 20. 11:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert örömöt adok és kapok.
2024. ápr. 9. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!