Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exxel szex? Belemennél?
Volt már hasonlóban részed? 8 éve szakítottam az első szerelmemmel. Kb 2 évente beszélünk, kivel mizu. Egyszer találkoztunk, beszélgettünk is ennyi.
Most viszont nekem sincs senkim és megbeszéltük, hogy átmegyek hétvégén. Nyilván lesz szex is.
Volt már ilyenben részetek? Milyen volt?

Igen, én rendszeresen "visszanyúltam" az exeimhez.
A második exemmel a szakításunk után 17 évvel újra összejöttünk (nem igazi kapcsolat, hanem szeretői viszony), évek óta tart és erősebb mint valaha.

Igen volt, de mi az érzelmi részén már régesrégen túl voltunk, a szex viszont baromi jó volt együtt - de azt is tudtuk, hogy emberileg sosem jönnénk ki jól egymással.
Ráfaragni akkor fogsz, ha még nem vagy érzelmileg túl a storyn. Akkor megint beszerelmesedsz és elkezdesz várni, remélni - miközben a másik fél lehet tényleg csak dugni akart egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!