Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fullos insta nők hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fullos insta nők hogy kerülnek mindig luxus helyekre? Hogy fedezi fel először valaki őket aki le tud csapni rá aztán?

Figyelt kérdés

2024. febr. 18. 08:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Smukk Andor tudná a választ.
2024. febr. 18. 08:52
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

Úgy hogy küllemre nőiesek, de belsőre kb olyanok mint egy 9-10 éves! Agyilag zérók, esetleg pár kivétellel. Ugyan is itt nem kell semmi olyannal küzdeni amiben igény van agyra, kiteszed a picsãdat, jól nézel ki, az elég!! Az nem baj hogy női minőségben egy nulla!

Megnézni jó ezeket, de csak púpok lennének az ember hátán, amennyire taksáljàk magukat, annyit vissza nem tudnak nyújtani, ez a legtöbbre igaz!

2024. febr. 18. 08:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem ezt kettes, de az a kérdésem hol lehet megcsípni az ilyeneket. Még gimiben? Vagy utána úgyis egy yachtos fazonnál kötnek ki?
2024. febr. 18. 09:07
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Rengeteg helyre keresnek hostesseket...aztán mindenhol lefotózzák magukat majd jön az insta és mintha mindent maguktól értek volna el és elindul a lavina!

Bárhol is jársz szép 20-onéves lányok mindenhol vannak, a legdrágább helyeken is a világ minden részén.

2024. febr. 18. 09:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Mert a fullos instanők, vagy inkább instacsajok nem csak a megnevezésük miatt fullosak. Ez feltűnik a gazdag férfiaknak is, akik tesznek nekik egy olyan ajánlatot, amit hülyék lennének, ha nem fogadnának el.

Kérdező! Azért remélem felkészültél arra is, hogy a témafelvetés kapcsán pár hozzászólónak nem kizárt, hogy savanyú lesz az a bizonyos szőlő… 😂

2024. febr. 18. 09:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Mennyi pénz kell havonta egy ilyen jellegű magyar nőre?
2024. febr. 18. 09:41
 7/10 anonim ***** válasza:
34%

Ha van eszed, egy fillért se költesz ilyenekre.

Ha nincs, akkor add nekem a pénzt, én befektetem ingatlanba, főleg.

2024. febr. 18. 09:50
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Most kimenni egy fapadoson Ibizára, 20k-ból megvan, azatán a tengerparton meg lő egy selfie-t. Nem mondom, hogy mind ilyen, de egyről pont tudok, megnéztem az Instáját, tele van fullos fotókkal, aztán meg egy puttós albiban lakik, de a barátját meg kivágta, hogy ő magasabb életszínvonalat képzelt el. Hát, kösz, engem ne fárasszon... Kicsit már túl vannak lőve a külsőségek, úgy érzem.
2024. febr. 18. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
Kicsit?????
2024. febr. 18. 13:27
 10/10 anonim ***** válasza:
52%

Olyan körökben mozognak, hogy simán kihalássza őket egy pénzes pali/papi.

Ki milyen embereket követ, szeret, és ki milyen emberek társaságát, illetve életét irigylik stb. Azt azért mondjuk el, hogy az ilyen nők kb. annyit is érnek. Egy patront.

2024. febr. 18. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!