Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munka közben a szex téma lehet kellemetlen?
Figyelt kérdés
2024. febr. 15. 10:30
1/15 anonim válasza:
Igen. A munkahelyeden a munkáddal foglalkozzál.
2/15 gergelice16 válasza:
Társaságtól függ. De igen, lehet kellemetlen.
3/15 A kérdező kommentje:
1# Ezt pont úgy írtad mintha a főnököm lennél. 😅
2024. febr. 15. 10:35
4/15 kisördög1 válasza:
Attól függ mit és kikkel dolgozol, mi a téma. Van ahol simán megy, van ahol kellemetlen is lehet
5/15 anonim válasza:
Nekem kellemetlen volt. Nem akarok ilyet tudni a munkatársaimról
6/15 A kérdező kommentje:
Nem munkatársakkal. Hanem pl interneten beszélgetsz ilyen témában munkaidőben.
2024. febr. 15. 10:40
7/15 A kérdező kommentje:
Vagy ha a pároddal szextémáztok? Lesz merevedésetek közben? Benedvesedtek?
2024. febr. 15. 10:40
8/15 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Egyszer két csajt dugtam munkaidőben (hármasban), erre felhívott mobilon a főnököm... (még nem a home office időszakban, tehát bent kellett volna lennem..). Felvettem, és komoly hangon beszéltem vele mindenféle piaci modellezésről meg scenariókról úgy, hogy közben a két csaj meg (akiknek mondtam, hogy maradjanak csendben!) egymást meg a farkamat szórakoztatták... na AZ az 5-6 perc kellemetlen volt....
9/15 anonim válasza:
Pont azt csinálom. Szexről beszélgetek valakivel és közben munkában vagyok. F
10/15 anonim válasza:
Ja úgy persze. Most is dolgozok és néha visszaírok a privátokra pl most hogy hogy szoktam meg szeretek szopni :D Be is nedvesedek ha olyan a téma és többet tudok írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!