Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha meglàttok a számoto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha meglàttok a számotokra egy helyes fiút, akkor ti is, úgy, mint mi pasik elkalandoztok gondolatban azon, hogy milyen lehet meztelenül, vagy milyen lehet vele a szex?

Figyelt kérdés

#Helyes fiú.
febr. 14. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Érdekes, azt soha nem képzeltem el, milyen meztelenül, de azt, hogy milyen szexelni vele, azt igen. Mondhatnánk a kettő együtt jár, mégis...

Ja, és a farok mérete se érdekel, azt se képzeltem el sosem.

febr. 14. 17:53
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Ha látok egy számomra tetsző hapsit, nèzem és arra gondolok vajon Én tetszem neki vagy csak néz. Miért néz? Csipàs a szemem vagy elkentem valamit magamon? 😏
febr. 14. 18:03
 3/12 anonim ***** válasza:
24%
Nem.
febr. 14. 18:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
febr. 14. 18:36
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Megjegyzem magamban, hogy na ez egy jó pasi, de nem képzelek el semmit.
febr. 14. 18:36
 6/12 anonim ***** válasza:
40%
Az miért egy 0%-ban hasznos válasz, ha őszintén leírom, hogy nem fantáziálok random emberekről?
febr. 14. 19:37
 7/12 A kérdező kommentje:

Üdvözöllek a GYK rosszindulatù világában.

Itt nem lehetsz őszinte, itt hazudni kell, hogy ne pontozzanak le. Hidd el tudom mit írok, hiszen gyakran alkalmazom ezt a módszert.

Ha igazat írok azonnal le vagyok pontozva, ha pedig azt írom amit itt olvasni akarnak, de nem értek vele egyet, akkor máris 100%-ra vagyok pontozva.

Sajnos itt ez vált be.

febr. 14. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
6os, mert feltehetően prűdnek gondolnak.
febr. 14. 19:58
 9/12 anonim ***** válasza:

11

Okosan te lány!

febr. 14. 20:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy ez prüdéria kérdése lenne, egyszerűen nincs akkora sex drive-om, hogy egy jól kinéző férfinak puszta a látványa ebbe az irányba terelje a gondolataimat. De amúgy ha prűd lennék, az se hiszem, hogy bűn lenne már így önmagában is, felnőtt emberek eldönthetik maguknak, hogy mennyit, hogyan és kivel szexelnek, nem értem, erre miért kell értékítéletet gyártani.
febr. 14. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!