Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társas/panelházakban szoktátok hallani,hogy a szomszédban szexelnek?
Figyelt kérdés
Izgató?febr. 14. 14:49
11/21 anonim válasza:
Egyszer hallottam gangos házban, amikor az ő ablakuk is meg az enyém is nyitva volt. Izgató volt. Most autópálya-bevezető mellett lakom, így szexelhetnének akármilyen hangosan, nem hallanám :(
12/21 A kérdező kommentje:
Sajnálom :(
febr. 14. 16:16
13/21 anonim válasza:
Igen heti egyszer szoktam hallani a feletem levőket. De fogalmam sincs kik ők mert nincs mozgás a házban és nemrég óta lakok itt. A nő nyögdécsel. És most este a csávó is hatalmasat élvezett.:D
14/21 anonim válasza:
Én kertesben lakom, de a szomszédban van egy 20-22 éves dögös kis vörös csaj. Tudom mikor mennek el a szülők 1-2 napra (sűrűn) mert akkor nem fogják vissza magukat és veszettül sikit a csaj.
15/21 anonim válasza:
Olyan rossz hogy csak hallom őket és nálam nincs senki akivel ugyanígy csinálhatnánk.
F
16/21 anonim válasza:
nem újdonság, már a szüleimet is hallottam szexelni.
17/21 anonim válasza:
Előző helyen lakott alattunk egy fiatal pár, őket hallottuk rendszeresen.
Most már inkább minket hallhatnak, annyira nyikorog az ágy. Bár próbálunk vigyázni. Csak így meg nem annyira élvezetes.
18/21 anonim válasza:
Egyszer nagyon elengedtem a hangom szex közben. Nem tudom hányszor gyújtott rá az erkélyen a szomszédunk :D
19/21 anonim válasza:
társasházban laktunk a csajommal, belső 2 szintes kecoban. Szomszéd sráccal jóban voltam és azon versenyeztunk, ki megy el többször, kajak hallottuk amikor a másikat sz.pták. 1 év után bedobtam h nyomhatnánk 4-esben. Megtörtént, és bitang jó volt. Utána mi elköltöztünk 🤣
20/21 anonim válasza:
Volt amikor kettővel alattam is tisztán hallottam a hangos és kéjes nyőgéseket, igaz a fürdőszobában, ami híresen jól vezeti a hangot. Ők viszont a nappali ágyban lehettek lévén egyetlen szoba az ilyen lakásokban, és hát az kicsit odébb van a fürdőtől :D Röviden a lényeg, azt hiszem mondhatjuk hogy zengett tőlük az egész ház. Kissé heves volt a csajszi más dolgokban is, és voltak indulatos dolgai időről időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!